Positiivinen suomalainen kyberturvayhtiö

Positiivinen suomalainen kyberturvayhtiö

Mikä on Fraktal?

Fraktal on tietoturvan ja kyberturvallisuuden suomalainen asiantuntijayritys. Tehtävänämme on ratkoa asiakkaittemme vaikeimpia tietoturvahaasteita, liittyivät ne sitten tekoälyyn, sovelluskehitykseen, tietoturvan johtamiseen, tai nykyaikaisiin tapoihin testata ja varmistaa liiketoiminnan kyberturvallisuutta. Olemme käynnistäneet toimintamme 2019 ja päätoimipaikkamme on Helsingissä. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti.

Toimintaamme ohjaa positiivinen ja ratkaisuhakuinen ote asiakasyritystemme tietoturvahaasteisiin. Emme pelottele uhkakuvilla ja epäonnistumisilla, vaan autamme löytämään tapoja hyödyntää teknologiaa riskit tuntien ja halliten. Sloganimme Cyber Positivity® viittaa tekemiseemme ja niihin satoihin myönteisiin asiakaskokemuksiin, joita olemme ehtineet toteuttaa, ja joiden vuoksi asiakastyytyväisyyttämme mittaava NPS on ollut joka vuosi erinomainen.

Löydät asiantuntijoittemme näkemyksiä ja vinkkejä tietoturvan varmistamiseen osoitteessa blog.fraktal.fi.

about fraktal image

Mitä me osaamme?

Ohjelmistojen turvallisuus

Tietoturvan varmistaminen on osa jokaisen digitalisaatio- ja sovelluskehitysprojektin perustehtäviä. Tunnemme modernit sovelluskehityksen käytännöt ja teknologiat, ja tuemme tuotehallinnan ja kehityksen tiimejä tietoturvassa.

Moderni IT-turvallisuus

Tiimillämme on nykyiaikaista tietoturvaosaamista AWS- ja Azure-alustoista, Microsoftin yritystuotteista ja konesaleista. Asiakkaillemme toimitamme varmuutta siitä, että he hyödyntävät näiden ympäristöjen turvaominaisuuksia heille soveltuvin tavoin.

Kokonaisvaltainen kyberturvallisuus

Toimitamme liiketoiminnan ja organisaation kyberturvallisuuden tukemiseen soveltuvia testauksia red team- ja purple team-menetelmillä. Asiakkaamme hyödyntävät osaamistamme esimerkiksi tietoturvahankintojen vertailuun ja SOC-tietoturvakumppaninsa toiminnan sparraamiseen.

Tietoturvan johtaminen

Olemme luoneet, kehittäneet ja auttaneet arjessa lukuisten organisaatioiden tietoturvan hallintajärjestelmiä. Tunnemme ISO 27001-standardin vaatimukset ja sertifiointipolun.

Tekoälyn turvallisuus

Tunnemme tekoälyteknologiat ja miten niitä hyödynnetään liiketoiminnan tukena. Toteutamme tekoälyn turvallisuuden koulutuksia, uhkamallinnuksia, ohjeita ja ISO 42001-hallintajärjestelmiä.

Kriisiharjoitukset

Johdon ja asiantuntijoiden on tunnettava kybermaailman riskit, ja harjoiteltava vakaviin poikkeamiin reagointia. Vain näin voidaan varmistaa, että määritellyt toimintatavat, päätöksenteon menettelyt, ja käytettävissä oleva tietotekniikka tukevat hyvää poikkeamanhallintaa. Olemme toimittaneet kymmeniä harjoituksia erikokoisille tiimeille, johtoryhmistä DevOps-tiimeihin.

Cyber Positivity®

Olemme sitoutuneet myönteisiin asiakaskokemuksiin ja tuottamaan rakentavaa arvoa asiakkaillemme.

Mitä toimitamme?

Neuvomme tietoturvaa

Toimitamme johtamisen välineitä, analyysejä, suunnitelmia ja koulutuksia.

Rakennamme tietoturvaa

Luomme uhkamallikuvauksia, työpajoja, prosessikuvauksia, käytäntöjä ja ohjeita.

Tuemme tietoturvaa

Järjestämme harjoituksia, testauksia, katselmointeja, auditointeja, ja asiantuntijatukea asiakkaittemme tiimin arjen tueksi.

Lisää case-kuvauksia

Tarkempia englanninkielisiä kuvauksia töistämme löydät sivultamme www.fraktal.fi/cases.